Tuesday, June 14, 2011

koleksi novel Hlovate

PSssstt.. Kiwi ada koleksi novel Hlovate. Antaranya yang terbaru, Contengan Jalanan, Aa + Bb, Tunas, Pelangi, dan 5 Tahun 5 Bulan. Korang hado?



Hehe, relax. Chill sudeyy. Erk! Tah pape ko ngarut ni kiwi. [haha]. Ni lagi satu hobi kiwi. Sekarang kiwi tak rajin nak buat book review. So kalau korang nak sinopsis novel2 Hlovate ni korang google jela. Tak pun tengok SINI.

p/s: Dalam usaha mencari novel Rooftop Rant dan versus. Lagi satu lupa pulak tajuk dia. hehe

10 comments:

RedVixen said...

rumet aku pun minat gila novel Hlovate ni. semua pun dia kumpul. tapi aku tak pernah baca... huk3

kiwi said...

try la baca. novel dia ni memang gaya remaja dari segi bahasa dan jalan cerita. lelaki perempuan minat

Amanie Ashraff said...

aa my fav writer ! kiwi tade lg ek geng abcde :)

NICK IRFAN said...

sy setakat ni hanya baca 2 novel je rayyan fantasi dgn pesona pandora yg lain x cuba lagi.. hehe

Onitsuka_hana said...

Penulis muda n masih belajar tu yang dia paham bahasa2 remaja.hana suka hlovate.. Rooftop Rant dah beli.. Versus tengok kulit depan mcm best jee.hehe blum beli lagi.. Tapi kawan da beli dia kata best

kiwi said...

@ Amanie Ashraff: geng ape tu, hehe tapaham la

kiwi said...

@ NICK IRFAN: rayyan fantasi tu pun kiwi ada :P

kiwi said...

@ Onitsuka_hana: yeke, kiwi tak pernah tau pun dia student lagi. hehe ntah2 budak medic :P

tiefazatie said...

xde..haha

Onitsuka_hana said...

tah la..

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)