Tuesday, March 8, 2011

Hlovate..i luv your books!

wawawa.. Hello2 semua.. Ngee~ Lame gila tak update blog ni.. Haha, busy weh. last week interview, alhamdulillah semua berjalan lancar. Doakan kiwi lulus interview tu tau ;)

Minggu ni pulak.. Erk! Apa kiwi buat ye? Oh lupa. Kiwi kena siapkan soalan ujian budak2 tu. Actually kiwi dah siapkan dua set lagi. Satu set senang, satu set susah sikit. Sesuai la dengan tahap diorang. Tiba2 cegu senior datang jumpa kiwi bagitau tak perlu buat dua set. Buat satu set dengan ada soalan objektif & subjektif. Trrr.. Rasa nak ternganga mulut kiwi. Aiyo cegu, ape pasal la tak bagitau awal2. Ni nasib la kiwi belum riso lagi. Kalau tak huh, naya je.

Tajuk lain cerita lain. Ape la kiwi ni. Huhu. Btw, kiwi baru je habiskan baca novel Hlovate. MEanrik sangat! Kiwi serius ni. Pada yang belum penah baca, ha.. Gi cepat2 cari. First time kiwi baca dah rasa novel tu impressive seklai dengan penulis dia. Mana tak nya, start menulis daripada sekolah menengah. Gila berbakat la dia ni. Bila baca biodata dia memang kiwi curious tahap gorilla nak kenal dia punya penulis. Oleh sebab dalam novel tu dia kata dia ada blog, so kiwi pun pakai en. google la untuk mengesan Hlovate punya blg. Dan hasilnya tidak mngecewakan. Yeah! kiwi jumpa blog dia. Rasa nak senyum sampai telinga je :)))

Nah, ni dua blog dia yang kiwi jumpa. Ai, kalau dapat online alamat tak tidur sebab baca e-novel lah kiwi!

Hlovate 1

Hlovate 2

Kalau korang ada link2 ke blog dia yang lain sila lah share dengan kiwi ye. :))

p/s: Terus jatuh cinta dengan novel beliau. Lepas ni nak collect semua novel2 Hlovate lah!

3 comments:

Rozuan Ismail said...

x pernah lagi baca novel tullis Hlovate..

Amanie Ashraff said...

kalau tak silap hlovate juz updet yg hlovaterror.blogdrive jek skang.

btw hlovate mmg best. saya pun selalu review psl novel dia kt blog saya :)

kiwi said...

wan patut cuba. novel dia lain drpd yg lain :)

amanie: thanks bgtau :))

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)