Friday, March 18, 2011

KL Memang bosan!

Salam semua. Cuti sekolah masih berbaki 2 hari setengah tapi kiwi dah balik hari rabu lagi. Ey, ape kiwi buat kat sini? Rasa macam nak balik kampung je sebab KL memang bosan.

Semalam kiwi jaga budak2 yang ada kem kat sekolah. Habis semua kerja kiwi buat sampai siap. CUma print soalan je belum. Haa..

Urh! tak de idea nak tulis apa. Cuma menyatakan kebosanan akibat terperap kat rumah selama 3 hari. Ngaha, tahan pulak kiwi duduk 3 hari tak keluar. kalau kat kampung at least dapat gak cuci mata tengok sawah padi ke. Eh, cakap pasal kampung ni, sempat lagi kalau kiwi balik petang ni jugak. Erm.. So.. Nak balik ke tak??

Balik

Tak

Balik

Tak

Ah! Decide nanti. Sekarang Solat dulu!

6 comments:

Amanie Ashraff said...

haha balik2! kalau tak balik kite bakko kiwi! hehe :)

kiwi said...

ngaa.. cane ni. kiwi memang tak jadi balik selepas memikirkan kos segala. oh btw, ganas la amanie ni ;p

Rozuan Ismail said...

kampung lagi best!!yeah!!

Firdaus Kasim said...

taw x pew.. KL yg best shopping je.. itu je.. huhu.. awk stay kl area mana? sy sentul

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

syuwai said...

suasana kmpung memang best!

kalau ada kelapangan tu balik la kg..hee~

p/s anda dijemput tuk join my first GA tau ^^ http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

kiwi said...

betul la kawan2, kampung jauh lebih seronok!

Firdaus: Kiwi Kepong

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)