Monday, June 13, 2011

Koleksi Komik Gempak: Hobi kiwi :p

Hari ni nak share something dengan korang.


Banyak tak? Oh, ada lagi.


Hobi gila2 kiwi dengan my adik :P

Ada komik Helios Eclipse and the series, Midori Hari2 and the series, Under 18 and the series, Fatal Chaos and the series, demon Diaries and the series, Le.Gardenie and the series. Tu semua senarai complete. Yang ni pulak tak complete dan ada yang baru: Kijiya, Origami, USer, Maid Maiden, K.O King, Stereo Rock N RoIl dll karya zint, kouru, Ben dan lain2. Kiwi paling suka Demon Diaries. Sangat kelakar dan comel. User pulak sangat semat. Pendek kata kebanyakan karya zint memang bestlah!

27 comments:

sergeant keroro said...

banyak giler. nak gi rumah la, hehe.

mesti boleh baca puas2 XD

kiwi said...

boleh, meh le datang. heheh

✿ cikcimi said...

wah~ nak pinjam nak nak.
padahal komik kat umah lebeh kurang je.
tapi xlengkap.
=.=

kiwi said...

ado lae tu

Red said...

hobi kita sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paling suka le.gardinie.. suka karakter kiwi dalam tu :)

kiwi said...

eh..eh..eh.. kiwi tak teringat pulak ada nama tu, hehe

Onitsuka_hana said...

waah..banyaknya..

tiefazatie said...

best gle!lama dh xbeli komik gempak star nie..haha

Mr Danel said...

eceh..hero pun bnyk kat rumah..tapi adek hero suka kasik mmber2 dia pinjam...dah bnyk ilang..dulu dragon ball komik dari episod 1 smpai episod 34 tmat tapi sbb ada mmber yg pnjam than buat harta memang lah! aduh!

Ini Kisah Tia said...

amboi , kemain banyak lagi . oh , Tia minat Kouru :)

Entri :
Bekas Kekasih Sebar Gambar Seksi
Ini Dikira COPY PASTE Tak?

Elixindora said...

nak satu komek boleh??

Terbelog said...

ulat buku hehe

kiwi said...

@ Onitsuka_hana: hehe, ado lae tu

kiwi said...

@ tiefazatie: haha ifa pun pengumpul komik ke

kiwi said...

@ Mr Danel: dragon ball pun kiwi minat, tapi banyak sangat. tak larat nak beli

kiwi said...

@ Ini Kisah Tia: kouru cite dia sweet2 belaka :)

kiwi said...

@ Elixindora: bayar la :P

kiwi said...

@ Terbelog: ada la sikit2

lilypelangi said...

banyak nye !
nak pinjam ley ? hehehe

GaRy™ said...

waahh!!! gary pun kumpul gak ni novel grafik!!! minat habis... cuma x der rak...huuu...huuuu...

NICK IRFAN said...

byknyer!! kenapa pmpuan ske kumpul komik ni ye? mcm kakak sy la hari2 dia msti bawak balik komik mcm ni..

NICK IRFAN said...

byknyer!! kenapa pmpuan ske kumpul komik ni ye? mcm kakak sy la hari2 dia msti bawak balik komik mcm ni..

Onitsuka_hana said...

bagus betul kiwi nie..suka kumpul..hana majalah n komik dah jual..tapi klu novel hana kumpul

Syat0za Zai said...

banyak gilaa! hulur sikit satu dua buku! keh3

Azie Azman said...

azie pun suka baca novel hlovate =D

kiwi said...

lps ni boleh la kasi pnjm kt kiwi.hihi =p

tunz said...

anak2 mama pun ada koleksi gempak starz nye komik...lawak kampus,lawak cambest..nth apa2 lgi ntah..lau g popular....mau 4/5 buku d amiknyer

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)