Monday, June 13, 2011

Earning kiwi dah ada perubahan!

Setelah berbulan statik, akhirnya earning kiwi telah membuat beberapa perubahan. Thanks to nuffnang yang telah meberi beberapa campaign pada kiwi. Walaupun tak sebanyak BE, at least boleh la menaikkan sikit semangat kiwi nak berblog.


Alhamdulillah :))


Thanks to Aaron Aziz dan Siti saleha, jumlah pelawat kiwi bertambah. Nampaknya orang lebih suka Aaron Aziz dan Siti Saleha daripada Ahmad Seth Tan dan Nora Elena :P


Ni pulak traffic kiwi. See, maximum tiga latut saja. *Malu pada otai2 blog yang lain*. Mula2 hari tu naik, sekarang makin hari makin kurang. Apesal ek?


Ni pulak senarai refferals kiwi. DIsebabkan diorang membantu menaikkan lagi traffic kiwi, kiwi pun nak naikkan traffic diorang. Jom terjah.

18 comments:

Mr Danel said...

Bak sikit! heheh

misscha said...

wahhh congratzzz!!!!! ok la tu3++ sy 1++..hehe

sergeant keroro said...

wowow!!

trafik stabil, lagi ok kot dari keroro.

malu pulak, huhu T.T

aku dan segalanya said...

wahhh....blog kite ada situuuu....hihihi

riva'i said...

wha...
selamat.
moga blog ku juga naik trafficnya...

riva'i said...

wha...
selamat.
moga blog ku juga naik trafficnya...

riva'i said...

wha...
selamat.
moga blog ku juga naik trafficnya...

Rozuan Ismail said...

wan pon baru naik jugak earning semalam.wan nye trafik pon 300 jugak.huhu

Wilayah Sepet Kuku said...

Usaha tangga kekayaan..hehe, jgn lah cedih ek...senyummm

kiwi said...

@ Mr Danel: Nah, tenyuman kiwi :))

kiwi said...

@ misscha: alhamdulillah, cuti tadi baru naik. sebelum tu 1++ pun tadak. hehe

kiwi said...

@ sergeant keroro: sesekali je camni, keroro punya traffic tu tak lama naik la. kiwi tengok blog keroro pun makin bertambah peminat sekarang :)

kiwi said...

@ aku dan segalanya: tau xpe :)

kiwi said...

@ riva'i : insyaallah..amin

kiwi said...

@ Rozuan Ismail: blog wan memang mantap. sebab tu traffic naik :)

kiwi said...

@ Wilayah Sepet Kuku: kiwi oke je :)

cik fa said...

wow..bestnya trafic dia naik

kiwi said...

@ cik fa: alhamdulillah :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)