Tuesday, June 14, 2011

Yesterday is a History, Today is a Mystery.

Minggu pertama bukak sekolah agak mencabar. Maklumlah, masing2 mood cuti masih ada. Student kelas ni bila nak belajar ok je. Kelas lagi satu pulak bising tak tau nak cakap. Banyak betul nak diceritakan ke kawan2. Tau2 je la, cuti 2 mingguuuu. Bila mula2 sampai sekolah, tengok gelagat student pun macam2. Ada yang bertampal sana sini muka mungkin sebab excident. Tak kurang jugak dengan yang demam. Yang sambung cuti pun ada! Haru betul.

Tinggalkan cerita pasal sekolah. Masa tengok kat shoutbox, ada orang kata nak reply quote kat header kiwi. Korang tau tak apa quote tu? ke tak pernah sedar blog ni ada quote? hehe its ok, kiwi bagitau sini. Yesterday is a History, Today is a Mystery.. Hee sape la berani2 nak tambah2. Suka2 je kan :P Orang tersebut tambah, today is a gift, that's why it called PRESENT. Ni yang tak suka ni. Apesal kiwi sebut macam sedap je. Kena pulak tu. Nak tau sape? Tu ha, pemilik gambar dibawah. Tu bukan header dia, cuma gambar dari dia punya blog yang kiwi suka sebab dia lukis pakai pen ajaib! Jom terjah! Zasssssssss


9 comments:

M.Y.H.A.S said...

hehe.. quote tu pun saya petik dari movie kungfu panda 1, masa kura2 tua sembang dengan panda dekat bawah pokok pink :D

terima kasih naa sebab suka lukisan guna pen ajaib saye (^_^)

sergeant keroro said...

memang nice quote tu XD

Ini Kisah Tia said...

hehe . kasi terjah dia :)

RedVixen said...

tomorrow also mystery :D

kiwi said...

@ M.Y.H.A.S: hehe tak kesah la mane, yang penting bunyinya just nice. kiwi suka! :)

kiwi said...

@ sergeant keroro: kan, sedap kan :))

kiwi said...

@ Ini Kisah Tia: terjah, zassss

kiwi said...

@ RedVixen: yeah, you are right :)

riva'i said...

kemarin adalah masa lalu, besok adalah masa depan :p

kunjungi blog ku ya...

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)