Saturday, June 25, 2011

Kiwi pun ada autobot tau!

Tak lama lagi Transformer 3 dah nak keluar pawagam kan! Hehe tak sabar nak tengok si Bumblebee yang cute tuh. Eh2 kiwi ada bagi tau ke yang kiwi pun ada autobot? Tapi autobot kiwi tak de la boleh bertukar macam dalam transformers tu. Cuma autobot kiwi ni special sikit. Tak macam kereta biasa. Nak tau sebab apa? Haa.. Tengok gambar.



Nak tau cerita penuh sila lihat SINI dan SINI

p/s: Sori ye kiwi tak sempat blogwalking ke semua blog yang tinggal jejak kat shoutbox. Kiwi lebih pentingkan pengomen dulu. hehe.. Insyaallah ada masa kiwi jenguk korang eh!

16 comments:

sergeant keroro said...

ni mesti kes kena langgar haritu. hehe XD

Siti Arfah said...

Yey ! Kiwi dh jenguk blog sy. hehe . Wah ciannye autobot kiwi . huhu

Terbelog said...

aduh..syg kete

kiwi said...

@sergeant keroro aah, kiwi baru perasan yang bonet pun rosak T_T

kiwi said...

@Siti Arfah uuu tau xpe :(

kiwi said...

@Terbelog nyampah tengok kereta calar2 tu :((

cik kacak said...

huwaaa , langgar ape ni ? =='

akmaL said...

autobot nie mesti baru balek dari lawan2 kn??hehe

Siti Arfah said...

Kiwi= Sbr bbyk ye. huhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

autobot tu keta kiwi ya..

Syuxer said...

berapa abes??ala siannya T_T..

mesti banyak abes tuh huhu

Syuxer said...

sungguh berat dugaan kiwi hadapi semua itu..kalau saya,mungkin tak mampu hadapi ini..hukhuk

Pokcik Blogger Baru said...

Assalamualaikum pembuka bicara, jawablah wahai c anak dara..

Pokcik dah lame cari autobot-kemek mcm ni.. nak jual kat pokcik x? rm200 ckup le..

Nota badan: pokciklah blogger baru yang buang angin diblog orang tanda sudah dipolo..

Red said...

alaaaa.. kenapa tk cerita the full story aje.? :(

GaRy™ said...

alamak...ciannya... cepat repair!! perang dah nak mula dah ni!! hehe~

blogtube said...

WOW.. autobots 'payah jumpa d malaysia!' hahaha

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)