Wednesday, December 15, 2010

Jom kita berkenalan ...

Masa jalan2 tadi terperasan ada segmen terbaru dalam blog Ben Ashaari iaitu segmen Jom kita berkenalan. Terus rasa nak join. [Hehe, tak malu]. Macam biasa, mula2 kena ada header blog Ben Ashaari.


Pastu baru la jawab soalan. Jom tengok soalan2 nya.

1. Bila mula buat blog ?
hari yang sama create entri pertama My First Step! iaitu 18 oktober 2008 [uh, 2 tahun dah blog ni]

2. Jumlah follower sekarang ini ..
30 ~ai, susahnya nak tambah..huhu

3. Berapa trafik harian ?
tak tetap. 50-80. Hujung minggu baru dapat 100 lebih.

4. Sehari brapa entri ?
1-2 entri. Ikut kelapangan.

5. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
Nikotin Untuk Zombi

Kalau nak join klik je gambar 0k!

4 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Cik Hasnah said...

salam kenal..
teruskan blogging..
jangan pernah putus asa!!

man yusoef said...

owh terbalik plak..sy hujung minggu tak smpi 100UV sebab tak update ape pon..hahaha..hepi blogging

kiwi said...

Rozuan ismail: Salam knl :)

Cik hasnah: salam knl, tq! u too

man yusoef: hujung mgu la org online. hepi blogging too

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)