Saturday, October 18, 2008

My First Step!

Assalamualaikum,,hello2,,hehe,,fuhh berjaya gak ak wt blog kt tempat ni,,tp ni bukan la blog 1st aku,,my first blog of coz la kat friendster sane,,^o^ Alhamdulillah setelah banyak kali try ni baru ada rezeki buat blog tak rasmi ni,,huhu ^_^ oklah,,ak nak kene siapkan keje dulu nih,,lain kali lau aku ade free time or ak terasa nak menulis, i will do it here,,see you then,,tata~

1 comment:

nu_Ox3r said...

your first comment!yea2.im 1st person to leave a commnet on diz blog.lol.

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)