Sunday, July 3, 2011

Stop blogging?

Adoi.. Entah kenapa, rasa tak de mood la. Semua tak kena. Nak post entri, idea tu banyak tapi tak tertaip. Rasa tak de mood lagi. Nak blogwalking pun tak de mood. Nak balas komen pun tak de mood. Bila nak ada mood ni? Rasa nak stop blogging pun ada. Lagi pun sekarang traffic dah jatuh gila2. Daripada ratus jadi 3o je. Bagus tak?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tadi baru ambik kereta. Pagi tadi hantar bengkel. Betulkan yang kemek2 tu, bonet dengan lampu sekali. Semua abah yang bayar. Masa mama tanya berapa, abah xbagitau. Rasa bersalah pulak biar abah yang bayar, padahal dah kerja. Aduiiiiiiiiiiiiiiiii.. Tak de mood lagi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepas hantar kereta pagi tadi, gi kenduri kat Teluk Intan. Beli tiket adik. Nak 24 hb tapi penjual tiket tu bagi 25 hb. Jahat toi. Ada je cara nak menipu. Ingat halal ke duit korang dapat kalau buat camtu? Berniaga cara elok, jujur tak boleh ke? Bukan ko sorang je nak cari rezeki. Semua orang nak. Tapi guna la cara yang baik. Ingat, MATLAMAT TIDAK MENGHALALKAN CARA.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Balik singgah TF. Kat Tanjung Malim dulu, TF tak laku. Haih~Pe cite la junior2. Yang grad sama pulak ramai dah nak kenduri. Yang dah kenduri pun ramai. Baru2 ni dapat tau cousin belah mama nak kawen next year. Baguslah, diorang pun dah lama couple. Semoga diorang bahagia hingga kahir hayat.

p/s: Entri hari ni tah pape. Mood tah pape.

10 comments:

sergeant keroro said...

huhu, jangan stop !! T.T

sabor jela, manusia yang kejar duit tak kemana

GaRy™ said...

tengok kat sini..

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/day-4-10-things-i-wanna-say-to-one.html

just nak dia taw yang gary sayang dia.. sekurang-kurangnya gary letak nama dia dalam senarai tuh... gary ingat x nak letak tadi...entah la...

mrs redzuan said...

ada masa memang mood down...biasala tu..dun give up ok!

Mrs Taufik (ain) said...

hurm.. ain bace pon dpt rase kiwi tol2 xde mood. xpe, kjp je tu. nnt ade mood la blk. take time k. rileks dulu. nnt msti ade mood blk. iA.

p/s: ain da berbulan2 xde mood nk BW. tulis entry pon ni sbb bosan sgt cuti sem. xtaw nk uatpe. hehe

alif haris said...

papepon jgn stop blogging ^^ hehehe ..

Syuxer said...

kiwi blur bercuti dulu seminggu untuk relaase tension dan koolkan balik jiwa kiwi blur..:)..semoga dengan itu,mood akan bertambah..ada hikmah semua neh..cuma kita harus bersabar dan tabah hadapinya..

Red said...

senang je nak datangkan mood. ^^

akmaL said...

relax la weh.normal la tu mood ngah down . :D

RedVixen said...

mood: serabut... haha
sabo2... sedut napass... hembusss...

Terbelog said...

skrg dah ok kiwi?
:)
biasa la..dugaan dunia
xpe..tu maknanyer abah kiwi syg kat kiwi
psl trafik pun,sy pun sama down teruk
xpe..kite ikhlas je blogging
rezeki kat mana2

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)