Sunday, July 24, 2011

Sistem e-Penyata Gaji:Print slip gaji online

Link ke Sistem e-Penyata Gaji:Print slip gaji online. Petang tadi dapat dapat mesej daripada sorang kawan. Mesejnya berbunyi begini: Check slip gaji bulan julai 2011. KWSP potong hampir 1/4 gaji biasa. Terkejut rasa bila baca mesej tu. Malam terus online dan cari link untukprint slip gaji. Susah betul nak cari. Last2 En. google jugak yang berguna. kiwi search, jumpa la Link ke Sistem e-Penyata Gaji:Print slip gaji online.

Kiwi letak kat blog sendiri supaya senang lain kali nak print sambil2 tengok blog. hehe. Korang nak ke link tu? Kalau nak korang klik je link kat atas. Then klik kat e-Penyata Gaji & Laporan. Memang la bulan ni kena potong banyak. Hurm. Owh, btw, aircond kereta rosak lagi. Kali ni bahagian dalam punya pulak rosak. So total cash yang digunakan untuk betulkan kereta dalam tempoh 3 bukan dah mencecah RM1k. Pergh...... Sila seseorang hadiahkan kiwi sebiji kereta baru please. Tak sanggup asyik repair kereta. Tu belum servis lagi.

6 comments:

AmalinaNashihin said...

banyaknya dia potong?
tp sayang.
tak kerja lagi, nak buka link tu pun tak ada apa2 makna :P
tak apa.
boleh save.
buat rujukan nnti ^^

zorro said...

biasa la tu cik kiwi..kita guna dia kan

riva'i said...

hei... keep aktif?

Red said...

Lama Kiwi tak masuk bcr :(


Best Ke Tayang Gambar kat Facebook Bagi Lelaki Tengok.?[reply]
(Kalau kuat sentap jangan baca)

Cik Mira said...

salam, kalo on9 emel saya alamat awak ye. awk mnang contest. dah lama saya tunggu emel awk.. thankss.. roxyguys@yahoo.com

riva'i said...

hai?/
lama tidak nge blog?

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)