Tuesday, June 7, 2011

SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG



Sebelum tamatnya hari ni, kiwi nak share satu segmen dengan korang iaitu SEGMEN NOMBOR FOLLOWER CUN BERSAMA TERBELOG. Lagi pun kiwi dah janji dengan terbelog nak join segmen ni. Harap disamping menambah bilangan orang yang join, dapat jugak promote segmen terbelog ni :))

So tanpa membuang masa, jom tengok nombor follower mana yang cun pada korang.


1171. Haa.. cemana, cun tak nombor ni? Kalau cun, cuba teka ni blog sapa? Korang memang terer kalau dapat teka. hihihi

Next...


Lapan lapan [88]. Ahaha.. Teringat kat students kiwi bila sebut nombor nih. Tah ape yang diorang suka pada 88 tah.. Oh, teka la ni blog siapa??

Lastly,


373, cun tak? hihi kiwi suka no ni. Cuuunnnn bangat! Tak payah teka blog sapa sebab dah trang tang tang kat pict ni ada nama gary kan. So kalau korang berminat, terjah la blog gary ni :))

Ok terbelog. Semua dah siap. Harap terbelog puas hati dengan entri kiwi yang simple ni :))

Pada korang yang kat luar sana, moh le kita memeriahkan lagi segmen yang satu dalam sejuta ni. Tak pernah lagi orang buat segmen tayang nombor follower cun tau. Hanya di blog terbelog je korang boleh jumpa. Berminat? boleh la klik SINI untuk join okies! :))

15 comments:

zureen said...

wahhh! memang cunnn! ;p

kiwi said...

ape yang cun nye zureen, kiwi ke?? hihihi :P

GaRy™ said...

hohoho... blog gary la!! hihihi... gary nak join, tapi x reti print screen~..T.T

Mr Danel said...

haha...nk join guk bolhe kew?! hehehe

NICK IRFAN said...

huh! susah jgk nk teka blog sapa yang thu gary je la

kiwi said...

@GaRy™: dah ramai buat tuto untuk gary, lepas ni boleh la amalkan ^^

kiwi said...

@ Mr Danel: Boleh, ape pulak tak boleh :)

kiwi said...

@NICK IRFAN: hehehe

Sharif Dez said...

Datang terjah dari blog terbelog. Memang cun lah.

blog sharifdez

AmirahFisra said...

cun nombor tuuu ^_^

kiwi said...

@ Sharif Dez: Apa yang cunnye? hehe

kiwi said...

@AmirahFisra: Nombor yang mana tu..

Nur Najwa said...

salam kiwi ^__^
saye singgah sini :)
cantik2 nombor followers kiwi! :D
saye paling suke yg 1171 =pp

Sharif Dez said...

No 88. Nasib baik bukan 888. Teh 888. Hehe.

Cik Dodol said...

suke nombor 88 and 373. sedap je nombor tuh. cun! haha. :D

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)