Friday, June 10, 2011

Projek Burung Hantu

Hai.. Hai.. Hihi kiwi baru sampai dari kl ni. Semalam kiwi kena gi sekolah jaga budak2 yang tengah kem. kiwi jaga dari pukul 11 malam sampai 7 pagi ditemani 3 orang rakan seangkatan. Jadi sunyi sikit la blog kiwi semalam. Ada sape2 rindu kiwi tak? Hihi perasan je kiwi nih.

Hari ni kiwi nak cerita apa yang terjadi kat sekolah la. Korang mesti nak tau apa kiwi buat kat sekolah kan?

Petang semalam kiwi bertolak dari rumah. Sampai kl pukul 5. Tersinggah pizza hut. hehe. Kiwi naik lif yang sama dengan pekerja pizza hut. Saje la tegur, "Ade keje kosong tak kat pizza hut?" kiwi tanya pekerja tu. Dia jawab "banyak". Huh, terkejut dengar. Kiwi ada bawak adik kiwi masa tu. Dia pun tengah cuti sampai bulan 9. Apa lagi, mintak borang terus isi la. Manager pizza hut panggil, dia explain sikit2 dan adik kiwi terus setuju nak keje situ. Senang je dia dapat kerja kan? Alhamdulillah, rezeki dia. Sape2 nak keje especially student2 universiti yang tengah bercuti sekarang, sila serbu pizza hut untuk mintak borang. haha kiwi pulak yang tolong promote untuk diorang.

Oke, stop pasal keje. Skang sambung pasal kem kat sekolah. Kiwi nak cakap pasal Projek Burung Hantu pulak.

Gambar ihsan google
Pukul 11 malam kiwi datang budak2 tengah rest. Kiwi tengok tentatif program 10.00-12.00 Burung Hantu. Eh, apesal tak mula lagi? RUpa2nya budak2 ni mintak dengan cikgu sebelum kitorang untuk buat projek tu afta 12. Haih~suka2 ubah program. =_='

Nak marah pun dah tak boleh. Tunggu jela pukul12.


*** entri ni belum habis. nanti kiwi sambung. Jangan maraaaa.. Hihihih :))

13 comments:

misscha said...

bestnyer kemm lama x g kem

munirah said...

hehe..burung hantu..pernah main waktu sekolah dulu..:)

the fik's said...

haha..sabar jer lah.. :)

Aida Omar said...

bestnye men burung hantu nie..hihih
sangat teruja

Terbelog said...

ade borang kosong x?
nk keje kt page ni :)

G3-lina said...

da lame ta g kem.. ish! ni na mara ni.. suke2 je dye skip2 cer.. dah syok dah org bce.. haha~

cik kacak said...

nak keje , tapi cuti dah nak abes . muahaha !

kiwi said...

@ misscha: student memang suka kem..

kiwi said...

@ munirah: hehe teringat zaman dolu2

kiwi said...

@ the fik's: heheh jangan maraa

kiwi said...

@ Aida Omar: hehe kan ^^

Amanie Ashraff said...

hehe diorang nak lg mencabar kot

kiwi said...

@ Amanie Ashraff: nak mencabar kena la buat kat hutan atau tepi sungai :P

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)