Saturday, June 18, 2011

Macam mana nak letak favicon dekat blog?


Urgh! Berjam2 kiwi try, tapi still tak boleh. Ada sapa2 tau macam mana nak letak favicon kat blog? kiwi ada jumpa satu favicon yang kiwi suka. Kiwi tengok kat SINI. Kiwi tau pasal favicon pun masa jalan2 kat blog AdamXis.

Korang tau tak apa favicon tu? hehe tape kalau tak tau pasal kiwi pun baru je tau. Nak tau, gi kat link atas tu, baru korang paham amende favicon tu. okeh!

oh! sapa2 tau cara nak letak favicon dekat belog bagitau kiwi tau!

edit on 19 june 2011: ni jawapan kepada soalan diatas Macam mana nak letak favicon dekat blog :)

8 comments:

Rozuan Ismail said...

wan pon x tau pasal favicon

kiwi said...

kiwi pun baru tau je ni. tu pasal nak cuba :)

Freaky said...

freaky x tahu ape tu favicon.. =_=

QN said...

senang je.kalau ikut saya buat..masuk blogger in draft(dekat footer dashboard).die ada aplikasi tukar favicon.cari favicon yang kamu suka..dan upload shj.siap!!
still ta fhm?? boleh tnya saya..

NuSaNa NoSa 91 said...

dulu keen letak favicon ni, tp pastu buang~~ ^_^

sergeant keroro said...

tak tahu favicon ape T.T

kiwi said...

@ NuSaNa NoSa 91: kenapa buang pulak

kiwi said...

ramai tak tau. tak pe la. entri baru kiwi ada cerita pasal favicon. :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)