Sunday, June 19, 2011

First BE! oh excited XD

Yay! Excited nak buat entri kali ni. Untuk pertama kalinya, kiwi dapat BE. kali ni memang tak silap lagi.


1. Proton Exora (BM) SS


Hepi dapat 2 BE tau! Unfortunately, BE ni tak berapa ada orang nak klik pulak. SOb.. SOb.. :(


2. DiGi Super Reload Youth SS
Alhamdulillah yang ni ade la sikit. Thanks pada sapa2 yang rajin klik nuff kiwi :)

Ni pulak Traffic blog kiwi untuk tempoh seminggu.


Adeh! Jatuh.. Lastweek boleh cecah 300++, untuk bangun semula kena usaha lebih la nampaknya. Fighting!!

Ni pulak keywords yang orang cari kat blog kiwi.


Hehe rama betul peminat Aaron Aziz dan Siti Saleha ye. Sampaikan minggu terakhir pun masih ada yang search pasal diorang. Memang terbaek la drama Nora Elena! Tapi lepas ni mungkin orang dah tak search pasal Aaron Aziz dan Siti Saleha, sebaliknya orang search Fasha Sanda dan Iqram Dinzly kot. Drama lakonan diorang akan menggantikan drama Nora Elena. Sinopsis? Tunggu.. Hehe..

Ni pulak refferals blog kiwi.

Haa macam kenal je beberapa blog tu kan. Jom kita terjah diorang. Klik nuff diorang sekali :P


p/s: Kenapa nama keroro eh? macam kero dalam cerita kartunSakura pulak ;)

15 comments:

Acik said...

seronok kan bila tengok traffic camtu. lagi seronok bila org komen apa yg kita tulis - yg positif ler . heheeee

Syuxer said...

tahniah dapat BE..;)..rajin2lah blogwalking heheh..

sergeant keroro said...

hehe, thanks backlink!!

jom klik sama klik BE masing2 XD

tahniah, keroro pon baru dapat BE gak :)

kiwi said...

@ Acik: hehe tau xpe. kiwi suka sangat bila ada orang komen :))

cucu umie said...

wah dpt BE tu..rajin2 blogwalking lg yer..hehe ayie pon baru nak maintain 200 ++ shje dulu..xnk tinggi

kiwi said...

@ Syuxer: thanks, kiwi cuba :)

kiwi said...

@sergeant keroro: thanks, tahniah untuk keroro jugak! :))

Rozuan Ismail said...

tahniah dapat BE

GaRy™ said...

hahaha.... nama keroro kan nama watak dalam satu komik tu... citer pasal alien2... huhu...
tahniah!!! gary dah lama curang ngan nuffnang... hehe..

tiefazatie said...

hye dear!tahniah dpt BE!

kiwi said...

@ cucu umie: 200++ pun dah tinggi tu ayie :)

kiwi said...

@Rozuan Ismail: thanks wan :)

kiwi said...

@ GaRy™: oh yeke, kiwi tak tau pun. hehe sori keroro! advert*** susah nak eja tu kiwi tengok income dia pun lagi baik. tapi kiwi malas la. hehe

riva'i said...

whaa...
udah bagus tuh.

tapi tetep semangat!!!!

aku saja tiap hari 200 ndak nyampe'
mentok cuma 150an,

tapi masih berusaha dapet 1000 pengunjung tiap hari..

promosi ach..

visit my blog ya...

kiwi said...

150 tu ok la, kiwi kadang2 aje 100++. Sebelum ni mana pernah. alhmadulillaah pengunjung blog meningkat

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)