Friday, June 3, 2011

Kisah Adinda Evans

Korang perasan tak sejak akhir2 ni dunia bloggers tengah kecoh pasal budak blogger umur 14 tahun nama Adinda Evans? KEs ni memang kecoh sangat sebab benda yang dia buat pun bukan benda kecik. Satu pengakuan jujur kot. Erh! Nak tau apekebenda yang dia buat, korang boleh gi kat blog dia. SINI. Macam2 fanpage diwujudkan untuk mengutuk budak ni. Eh, yang mengata ada, yang memberi nasihat pun ada. Hurm.. Tengok SINI dan SINI.

Kiwi malas komen2 sangat pasal benda ni. Kalu cerita membuka keaiban dia pulak kan. Ramai blogger duk buat entri pasal dia. Ada yang marah2 dia, padahal dia tak baca pun blog kita ni. Tak kurang ada yang cuba memberi nasihat. Tapi bila dah macam2 dikata, of course la dia marah. Haih~ Macam2 la..

Al-kisah.. Nak dijadikan cerita. Kiwi duk jalan blog ke blog, kiwi terjumpa satu blog ni. Ha.. Ni tngok SINI. Dah tengok? Okey, maybe korang tak jumpa apa-apa yang menarik berkaitan kisah yang kiwi tengah bincangkan ni. Macam mana dengan ni? SINI. Ada kaitan dengan kisah Adinda Evans.

Okey, dah baca habis blog tu kan? So apa pendapat korang?

2 comments:

syuwai said...

alamak..lama tak jenguk bl0g. Rasanya banyak dah ketinggalan..sobsobsob

p/s kalau nak join giveaway tu, join je. tutup hujung bulan 6 ni ^^

kiwi said...

aik? syuwai gi mana tak jenguk blog tu

insyaallah kiwi akan join GA syuwai :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)