Sunday, June 12, 2011

Keputusan perlawanan akhir Piala FA 2011

Hari ni ramai rengok bola pasal ada perlawanan akhir Piala FA 2011, Kelantan vs Terengganu. Ramaila yang update status kat facebook, yang blogger pulak masing2 buat entri pasal perlawanan akhir Piala FA ni. Ada yang siap bagi link untuk tengok Final Piala FA ni lve lagi. Gomo kelate gomo: slogan orang2 kelantan setiap kali turn diorang nak lawan. Hehe cumil je bunyinya. Kalau ganu, kiwi tak tau pasal tak ramai kawan2 dari sana. Mungkin ganu kita? hehe tatau..tatau..

Saat kiwi menaip entri ni, keputusan dah pun keluar. Agak2 siapa menang? haaa.. Keputusan perlawanan Piala FA 2011: Juara jatuh kepada..... TERENGGANU! Terengganu 2- kelantan 1. tahniah pasukan terengganu. Pahni senyum manjang la orang2 ganu ye!

2 comments:

NICK IRFAN said...

x sangka tganu boleh menang td...

NuRfArHaNiAiDa said...

senyum pah linge! haha..

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)