Saturday, June 11, 2011

Meh komen blog ni!

Melalui segmen Ben Ashaari hari tu, kiwi dapati blog kiwi terlalu merah untuk blogger2. Dah la tak de header kan. Header tu on the way, tapi yang theme tu kiwi cuba ubah. Korang rasa oke tak theme ni? Ke theme sebelum ni? Kalau korang ada theme2 blog yang best, boleh la tinggalkan link untuk kiwi okeh. Haa, sila kan komen. Kiwi nak tau pendapat korang.

19 comments:

Terbelog said...

1st. cantiknyer..nak epal tu hehe

kiwi said...

betul ke, kira oke la ni eh. ops, xleh, epal beracun tu. hihih

Cik Zara said...

salam~

cantek! sesuai gitu. ehehe.

Amanie Ashraff said...

yg baru ni cantik. simple and nice :)

kiwi said...

@ Cik Zara: waalaikumsalam. thanks :)

kiwi said...

@Amanie Ashraff: thanks darl :)

Syuxer said...

yang ni cantik..:)

cik kacak said...

yang baru ni , simple tapi awesome ! like like ;)

riva'i said...

manis tepat nya, kayak yang punya...

kiwi said...

@syuxer: thanks, tak tukar dah la ni

spider_gurl86 said...

simple but nice

kiwi said...

@ cik kacak: awesome ke, rasa macam kat tadika pun ade ni. hehe

kiwi said...

@ riva'i: thanks ya

mimie saie nie said...

lawa2 :)

Edina Kasyah said...

nice! ceria je tgok :)

kiwi said...

bages la kalau ramai yang suka :)

Cikgu Fikri said...

suka tgk template ni..
serius comel..
nmpak ceria..
suka :tepuk

Onitsuka_hana said...

ok..cantik. Macam dialam fantasi

naqiah said...

dh comel dah theme ni kiwi.. :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)