Sunday, June 12, 2011

Kenapa iklan nuffnang tak keluar

Psssttt.. Korang perasan tak apa2 perubahan pada blog kiwi? Ye, template sudah tukar. Lagi2.. Ada sape2 perasan? Tu, nuffnang kiwi. Korang nampak tak? Mesti ada yang tak nampak apa yang kiwi maksudkan. Cuba tengk betul2, iklan nuffnang tu keluar ke tak? Kiwi ada letak 3 nuff kat blog ni. Tapi sejak tukar template baru ni, tak semua nuff keluar. Kadang2 tiga2 tak keluar. Selalunya satu je keluar. Then bila kiwi gi kat blog orang lain pun sama. Tak keluar jugak. Kenapa iklan nuffnang tak keluar? Takkan nuffnang boikot kiwi? wuwuwwu..


See? Satu ada, satu tak ada. Macam biskut pulak. Kiwi ada search kat google. Ada yang kata kena clear cache. Kiwi dah buat. Ada yang kata kena clear browsing data. Dah buat. Tapi iklan nuffnang tu still tak keluar. Kiwi dah buntu ni. Tak tau nak buat apa. Ada sape2 boleh bagitau, kenapa iklan nuffnang tak mau keluar?

12 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama gaklah dgn lily..yg keluar warna putih jer kan..p mana2 blog..mcm tu juga..erk ingatkan lily seorg jer..maybe nuff problem tak..

kiwi said...

Puh, ingatkan kiwi sorang. Dah risau. Sebab sebelum ni pernah jadi gak. Berminggu2 tak keluar

Freaky said...

haha tension kan takde iklan nuff. nak jalan2 dan klik pun susah

kiwi said...

hee tau tape

cucu umie said...

aah..kiwi yer iklan nuffnang kat tepi tu putih jer..xad iklan...mybe tgh pembaikpulihkan kot..hehe +ve..

kiwi said...

right, we have to think positive :)

Rozuan Ismail said...

relax.wan pon sama.

waN Mohd Salim said...

nuff dah blur kot .. ps follow sini

kiwi said...

@ Rozuan Ismail: oke, relax. cool

kiwi said...

@waN Mohd Salim: hihihi nuff pun pandai blur. thanks follow :)

Bobo said...

sama lah kita :) dah 2 hari dah ni...

Cinta hazanis said...

kita pun kadang2 jd mcm tu gak.:)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)