Monday, February 14, 2011

Kena Tag!!

Hi guys! It's monday morning. Sementara tunggu waktu masuk kerja [bajet macam kerja ofis je :P] kiwi nak buat tag sket. Tag oleh Tinie.

Lets look at the questions. [cewah..speakong pulak :P]

apa benda yang penting dalam hidup korang ?

Benda erk, em.. Duit? [haha]. Ada duit, baru lah boleh beli barang2 kan

benda terakhir yang korang beli dengan duit sendiri ?

Hadiah untuk dot..dot..dot.. & Novel XP

dimana tempat korang ingin melangsungkan perkhawinan dan tema perkhawinan anda ?

Ei, ape punya soalan la. Kat rumah sendiri la, tapi tema tatau lagi. hehe

adakah korang sedang bercinta ?

No komen :P

novel / buku / majalah yang last korang beli ?

Doktor Cinta & Two For Joy [tak sabar nak baca ! ]

apakah nama penuh korang ?

tetttttt..next question pls! [tamo reveal nama betul]

antara mak dengan ayah , mana korang lebih mesra ?

Mama

namakan nama nama orang yang betul betul nak jumpa dalam hidup

Rasulullah s.a.w. Selain tu tak ada.

dimanakah tempat yang korang betul betul nak pergi ?

Korea. hihi

pilih salah satu : peluk atau cium ?

atau. Kehkehkeh

beritahu 3 perkara tentang orang yang tag anda

A gurl
Blogger johor [kan tinie kan]
Pernah bagi kiwi hadiah misteri [bagi yang tak tau pape boleh rujuk sini]

3 benda yang korang sayang dalam hidup korang

Semua benda kiwi sayang. Tak tau nak pilih mana yang paling sayang. hehe

lagu korang suka dan selalu dengar ?

Solo
What About Now
Vanilla Twilight

6 blogger yang korang kena tag

Tag niA_oii, lynn angel, cik ain, yana mz, cikgu akim dan cikgu fikri.

11 comments:

mimi jazman_MJ said...

mana tagnya??

Rozuan Ismail said...

wan pon cam kena tag je benda ni..alamak wan dah wat ke belom ni..hehe

kiwi said...

tag coming very soon, hehe

wan: olo, dah ke. baru plan nak tag wan :P

:Cikgu Akim: said...

wahh bestnyee..trhnks sudi tagged

lynn angel said...

thanx dear for da tagging.. insyaAllah, akn sy jawab soaln2 ni... wait n c k.. :)

Cikgu Fikri said...

wah..
thx for the tag...
huhuhhuhu :)

Firdaus Kasim said...

tag tue apa?? hehehe

kiwi said...

welcome :)

firdaus: tag tu ada link orang lain dalam artikel yang kita tulis. macam backlink jugak kot. hihi kiwi pun tak terer sgt bab2 ni

Firdaus Kasim said...

owh, tag kt blog tue sy taw tp tag kt facebook tue utk apa?

kiwi said...

ha..itu kiwi tak pasti. mungkin just nak bagitau orang yang ditag?

Melati said...

hehhe naper tak tag?

=)

Untuk dia,..Maybe u tak ♥ i

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)