Friday, February 11, 2011

Hadiah Misteri daripada Tinie (Zon2u)

Hi guys! hari ni rasa bertuah sangat. ingat lagi tak yang kiwi dah menang tempat ke-2 dalam 1st Giveaway dari Tinie (zon2u)? Okey, kalau tak ingat you all boleh refer sini.

So, hari ni agak memenatkan bagi kiwi. Maklumlah, hari ni ada jamuan kelas. Kiwi kena uruskan semua dari duit, beli makanan and bagi pada student. Nak harap kan diorang buat sendiri.. isk! tak caya rasa. Heheh. So, dalam pada kepenatan menguruskan mereka ni, maka kiwi balik jamuan dengan perut kosong la. Alhamdulillah ada beberapa kelas yang baik hati siap tapau untuk kiwi. Ada satu kelas ni siap bagi kiwi 2 bungkus lagi. Hihi. Jadi malam ni kiwi tak perlu keluar duit untuk dinner la. Hihi. Sayang diorang!

Tak lama lepas kiwi sampai, kawan kiwi bagitau ada bungkusan misteri untuk kiwi kat bawah blok. Ehem! Excited kiwi dengar. So kiwi turun laju2 untuk ambk & bukak bungkusan tu.

Dari Johor lagi tu. kiwi agak mesti daripada Tinie. Hihi.



Nak tau apa hadiahnya? Hurm.. Cuba teka.

Hah. Teka la.

Teka..

Teka..

Teka..

Heheh.kiwi tau, ada yang malas nak teka kan. Okey. Ni kiwi dapat.



Ops! Ni kotak je. Mana hadiahnya?

Heheh. Hadiah misteri tersebut akan didedahkan!



Tada! Ni la hadiah misteri yang kiwi terima. Frame gambar berwarna merah yang cute siap ade luv2 gitu. hehe. Thank you so much ya Tinie! Kiwi suka suka suka sangat!! <3 ^^

See there, ada 'HEART TO HEART' & ROMANTIC MOMENT' lagi. Awwwwww!

Heheh, gurau je. Sebab tengah happy ni. Hadiah kedua lepas dapat topup daripada syuwai hari tu. Harap2 akan datang kiwi akan lebih bertuah lagi :))

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)