Monday, January 17, 2011

Kiwi menang 1st Giveaway Tinie (zon2u)!!

Wah2! Kemenangan kedua untuk Januari ni. Alhamdulillah, tak sangka kiwi bertuah juga akhirnya. So, dalam kesibukan menanda buku latihan pelajar, kiwi sempatkan jugak buat entri ni. Hihi

Kiwi yang juga pemegang no 113, telah berjaya mendapat tempat ke-2 [err..ke ke-3? kalau salah tolong betulkan ye] dalam 1st Giveaway Tinie (zon2u) anjuran Tinie.

Tq so much ya Tinie! Kiwi Suka.. Suka.. Suka.. Hihi :)) Dapat hadiah ape, kiwi masih belum tau sebab hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga adalah misteri. Hurm.. Agak2 apa hadiahnya ya. Tak sabar nak tau. Hehe.

To Tinie, Kiwi dah pun emel Tinie my details. nanti kalau ada kurang bagitau la eh.

Kalau korang naak tengok senarai pemenang, korang boleh tengok kat blog Tinie ye :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)