Friday, January 21, 2011

Love ur life

Salam. Hi guys! Wah, lamanya tak update blog. [haha padahal baru berapa hari]. macam2 jadi kat sekolah ni. First f all, jadual kena tukar. Daripada busy hari isnin sahaja jadi busy hari khamis dan jumaat. Adeh.. Nasibla khamis tadi cuti. Tak la terasa sangat. Then, budak2 dah pandai buat hal. Ada ke patut di bagi kerja rumah, 3 orang je yang buat. Yang lain nak kena marah dulu baru nak buat. Euh! Panas betul.

Err.. cool.. ta baik mara2 tau, nanti cepat tua. Kata budak2 tu. Hah.. maunye kiwi tak cepat tua kalau ngajar budak macam diorang. Huhu.. Sabo je la. Sebab nak hilangkan panas tu, hari khamis tadi kiwi join housemate jalan kat midvalley.

mula2 sesat jugak. Heheh. Maklumlah, tak tau jalan. Berpandukan signboard je. Nasibla dapat sampai dengan selamat. Tapi nak parking pun satu hal. Kereta berderet2 nak masuk. Tempat parking pun penuh. 1/2 jam jugakla nak cari parking pun. [hui, kalu cenggini better naik ktm je]. Kat mid kitorang just gi makan kfc. Ngeh3~sanggup datang jauh2 cari kfc je. Bukan sebab tempat kitorang takde kfc tapi saja nak jalan cuci mata n kurangkan keserabutan otak..

Otw balik singgah UM jap. Waa.. besar ek u diorang ni.. Jeles la.. U kiwi dulu kecik je. Jogging pusing satu u pun belum tentu berpeluh sakan.. huhu

Pastu........... balik rumah la. buat ape lagi. Tu je nak cite. balik tu kiwi layan Heroes season 3. Season 1 n 2 dah tengok kat u masa sem 4 dulu. So, sekarang sambung jela. Hurm kiwi ni kalau tengok movie ke, jumpa novel ke, kerja memang tak jalan. Haha. Di saat kiwi menaip ini entri, kiwi sambil2 tengok heroes n sambil2 tanda buku budak.. Haha. tajuk tak kena dengan isi. Lantak lah. Malas nak pk banyak. Buat ape serabut2. Relaks2 sudeyyyyyyyyy. [pinjam ayat adeq]

Ok la. Nak layan heroes lagi. cu later! :P

1 comment:

Nadhirah-chan said...

wah frust je nampak . sabar ye cikgu :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)