Sunday, January 23, 2011

Aku Hangat, Nak Join Bloglist Jejaka Terhangat

Ouh, kena tag dengan syuwai. Lama tau tak main tag2 ni. Hehe. Kay, Kali ni mau join bloglist jejaka terhangat.


Ha.. Cemana tuh.
Nak tau syarat2nya, klik je gambar diatas.

Bagi 2 point yang special pasal blog korang.
- Belog pasal kiwi yang cute dan hangat :p serta hari2 cegu kiwi

2 point yang best pasal blog Jejaka Terhangat.
- Memang hangat! Antara blog yang mesti join oleh bloggers2 sekalian. Hehe.

So, mau tag cik ain & shira sharif. Yuk3~

1 comment:

Jejaka Terhangat said...

hehe..kiwi cute, blog pon cute..JT dah letakkan blog cik kiwi kat bloglist hangat..dah follow blog ni skali..

kalo bleh cik kiwi letak la blog JT kat bloglist tu skali ek. ngehh..

keep in tacing..=)

[Follower BloG Review] Mari Berehat Muhasabah Diri Di GreenAppleKu Dot Com.

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)