Thursday, January 13, 2011

Kiwi dapat topup daripada syuwai!

Yay! Berita paling best hari ni. Ye lorh. Mana tak nya. Penat2 balik kerja tengok2 beras habis. Adeh.. Kena la turun cari nasi goreng. Kat sekolah tadi pulak macam2 jadi. Kena datang awal hari ni untuk meeting guru sesi petang. Then tak pasal2 kiwi kena tegur dalam meeting even bukan direct sebut nama kiwi. Pastu atas meja pulak buku latihan math untuk 2 kelas menunggu giliran untuk ditanda. Esok incoming another 2 classes punya buku. Nak riso soalan latihan budak lagi. Mana nak kejar yuran bebudak lagi. Uruskan borang gigi dengan kesihatan student lagi. Blom masuk kena buat SEGAK tuk budak2 ni dengan kerjasama cikgu PJK. Adeh....... Sape kata jadi cikgu senang??

Ah! Bebel saje. Okey2 back to our topic. Hari ni kiwi bw ke beberapa blog yang ada entri2 baru. Bila nampak syuwai dah keluarkan list name pemenang contest lawak2 gila kiwi pun saje la bukak nak tengok entri tu. Nak tau gak sape yang menang kan. Tak harap pun nama kiwi ada.

Zasss..... Tak sangka tau. Kiwi dapat hadiah khas 2 sebab syuwai suka no 7. Thus, kiwi bakal menerima TOPUP RM5 daripada syuwai. Sukaaaaa sangat sebab ni kemenangan pertama kiwi sejak bergelar blogger :P .

TQ so much ya syuwai! Kebetulan kiwi memang dah tak ada kredit. Macam tau2 je syuwai ni. sayang syuwai lebih la. Hehe. Bagi sape2 yang nak tengok result, boleh klik sini ye :))

4 comments:

syuwai said...

haha.. makaseh ~,~

Amanie Ashraff said...

ouh send la kedit kat sy. tade kedit gak neh. huahahahaa

❤ Cik Ain ❤ said...

alaaa, aritu ain bagi topup 10inggt kt follower ke-1000 tapi adek tu xbuat entry pon utk ain.... huhu.. sedehnye.. kalo taw ain bagi kt kiwi je... sob3

kiwi said...

syuwai: welcome :)

amanie: kena tunggu bertuah jugak lah macam tu :)

cik ain: sabar la eh, maybe adi tu lupa ke..tapi kalau nak bagi kat kiwi pun boleh jugak. Hihi---> Tak malu ><

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)