Sunday, January 2, 2011

Sengal Zone: Saya Top Ten !


Yay! Nak join segmen Sengal Zone: Saya Top Ten !

Kenapa anda nak jadi Top 10 ?

Sebab kiwi memang suka jadi top 10. dari tecik sampai sekarang. Kalau lebih dari 10 mesti rasa frust nonggeng.

Apa yang anda suka tentang Sengal Zone?

Semua. Blog, entri, tuan blog. Eh?!!! Tettttttttt. Habis la lepas ni kena serang dengan sengalzone punya peminat. Heheh, Kiwi gurau je okey. Actually kiwi paling suka yang kat bawah ni.


Yups.. Header sengalzone!

Apa yang anda tak suka tentang Sengal Zone?

2 Things. First, segmen. Banyak betul segmen. Tapi yang banyak tu la kiwi tak dapat join. Uwaaa.. Tak aci betul la. Ni cadangan kiwi: Lain kali, ape kata buat time kiwi boleh join :P

Second, Again, Header. haha, bukan tak suka sebenarnya, tapi jelesss ni. Sengalzone ada header yang simple but nice. Buatkan kiwi satu boleyy? Hihi.

Siap~Kalau uoll nak join segmen ni, klik je gambar header yang paling atas tu okies!

2 comments:

anip said...

haha...hari ni takde lgsg update post eh :O
LOL

Hanis MY said...

good luck! salam ziarah dan salam follow... happy new year...

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)