Friday, December 24, 2010

susur galur kiwi blurr

Tag lagi. Kali ni daripada inipaencomot. Hihi jarang jumpa kan nama macam dia. Nak tau kenapa dia letak nama tu, kena la terjah entri dia bertajuk'dari mana aku cekau nama paencomot ni ? yang dah tau dendiam suda. haha'.


Kiwi pun cepat2 la klik gambar, jumpa sama ini contest: Your Url Story Contest - officially by ME =). Wah, contest lagi rupanya.

0key, cemana kiwi boleh terbuat nama blog ~:: Kiwi Blurr ::~. Nak pendek ke panjang? Kalau pendek kiwi jawab ilham..kihkih.. Tade2.. Gurau je. Sebenarnya masa mula2 buat blog kiwi letak nama Pena Cleopatra. Wah.. Glamoros gitu.. Haha. Lepas tu kiwi tukar la pasal tak sesuai dengan jiwa. [Ececeh]. Cemana pulak dapat nama baru ni? Hurm panjang. Oleh itu sapa yang nak tau, sila rujuk entri ni ye. Kiwi tengah 'rajin' nak taip banyak2 ni. Hihi. Kiwi memang suka blurr2. Kiwi suka tanya jugak. Al-maklumlah, malu bertanya sesat jalan. So, tak nak sesat tanya je, tapi kenala tanya pada yang tau. Hehe

Tag 2 orang: pearl jade & cik paan.

2 comments:

anip said...

waaa..nak pndah umah baru ye esok...
hehe...slmt memulakan penghidupan sbg orang kl...ha3

kiwi said...

Thanks. Rumah sewa je pun. hehe

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)