Friday, December 24, 2010

Sweet Blogger

Salam. Hi semua. hehe. Lewat kiwi post entri hari ni. Gara2 berkemas untuk pindah masuk ke rumah sewa esok. Agak2 ada tak yang tertunggu2 entri terbaru kiwi? Hihi..

Kiwi telah ditag oleh seorang blogger yang sweet bernama lynn angel dalam entrinya bertajuk semanis tebu. Dan beliau telah menerima award daripada cik coklat. Wah.. Wah.. Mesti semua jenis coklat cik coklat minat kan. oh, kiwi tak bagitau lagi kan, kiwi blurr ni. Siapa pemberi award; lynn atau cik coklat? hehe.. pening2 @_@ . Untuk tidak mengecewakan sesiapa, kiwi buat juga special entri ni. [Hehe, special ke??].


Tada..ni la award yang kiwi maksudkan. Sweeeettt sangat award ni. Thanks lynn sebab tag kiwi & cik coklat juga. Maaf kiwi tak tag sesiapa. Tak tau nak pilih siapa ni. Kalau boleh semua yang kiwi kenal pun kiwi nak tag sebab semua sweet2 belaka. Jangan mara, nanti kena jual!. Hihi. Senyum2 selalu :))

2 comments:

lynn angel said...

deglis?? Haha.. comey je name.. :)

FYI, award ni dari cik nanie.. kemudian di pas2 kepada semua blogger yg sweet2 katanya..

Dapat kat cik coklat, dia bg saya..

And saya bagi awak.. :)

Tulah kan, susah nak pilih nak bg siapa.. Semua sweet.. :)

kiwi said...

hehe.. maaf ye lynn. banyak sangat kena tag sampai pening. thanks tag kiwi :))

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)