Tuesday, December 14, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?


Hai hai..haha hari ni kiwi nak join segmen yang dianjurkan oleh Ben Ashaari iaitu PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ? .

1.Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu.

Kiwi sempena nama buah. Bukan suka makan sangat, cuma suka dengan sifat buah kiwi tu. Untuk penjelasan lebih lanjut, klik sini.

2.Apakah maksud disebalik nama blog korang ?

Tak ada maksud pun. cuma, Blurr tu ade la sikit melambangkan diri kiwi sendiri. Suka blur2..selalu tapaham orang cakap ape.. Haih...hehe

3.Siapa orang kuat blog korang tu

orang kuat? Kiwi sendiri. Tak lupa pembaca2 diluar sana yang sentiasa menyokong kiwi :)

4.Angan angan terhadap blog tu

Nak blog ni jadi setaraf dengan google, yahoo, youtube dan facebook. [wah, Besau angan2 ko kiwi!]

5.Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa?

Tak nak la tukar. Dah suka dengan nama blog ni. Dah 0k la ni kan.

6.Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?

Kat surat khabar. Atau kat blog2 yang sememangnya dah feymes. hehe

7.Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..

Banyak.. Tapi kiwi nak listkan jugak satu, iaitu blog cik arnab.. Dia ni antara kawan kiwi yang paaaaling baik tau. [walaupun dia jarang2 ada post baru, tapi mesti nak jugak tengok blog dia..hehe ngade kan.]

8.Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA daripadanya saya mendapat kepuasan yang lain daripda yang lain! [tidak lebih 20 patah perkataan].

Haa.. Tu je.. Boley da kot! Hehe.. Kiwi tak pasti bila tarikh tutup. Kiwi cuba2 je ni. So, kiwi nak ajak cik arnab join. kawan2 lain pun. Jom kita, ramai2..

3 comments:

rabiatul said...

Hai, salam perkenalan. Teruskan bl0gging :)

alienelliz said...

hehe nk iklan kat surat khbar..bnyak duit tu..iklan dkt blog ell tak nak ke??kekeke gurau je =)

THANKS FOR YOUR COMMENT DI BLOG ALIENELLIZ..=)

kiwi said...

Rabiatul: Salam perkenalan :)

aliemelliz: Hehe..boleh je..boleh je kalau ell nak tolong iklankan..lagi kiwi suke.. :))

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)