Sunday, December 19, 2010

Hanis Zalikha, Siti Nurhaliza: Siapa lebih popular?

Hari ni rasa2 dah banyak kali kiwi jumpa entri yang membandingkan kepopularan Hanis Zalikha dan Siti Nurhaliza. Malah benda ni keluar kat mymetro lagi. Agak2 korang la kan, siapa yang lebih popular? Hanis Zalikha ke Siti Nurhaliza?

Ikut agen pencarian [google barangkali], Hanis Zalikha lebih banyak kali di search daripada Siti Nurhaliza.

Ikut blog pun Hanis Zalikha. Facebook pun dia. Tak silap kiwi, dia punya followers kat blog ni dah lebih daripada 15 ribu orang!! Haa.. Jangan terkejut..

Eh2 korang kenal ke tak Hanis Zalikha tu? Kenal? 0key2.. sambung cerita.

Semua pun sebut Hanis Zalikha yang popular, ada tak sapa2 nak kata Siti Nurhaliza lebih popular?

Haa.. Try tanya kiwi pulak. hehe. Tak tanya pun tak pe. Kiwi bagi statement sendiri.

pada pendapat kiwi, Hanis Zalikha popular di alam maya. Facebook, blog, agen pencarian, semua pun cari dia. Tapi Siti Nurhaliza ni popular di alam realiti. Contohnya dalam paper, TV, konsert, show.. Siti yang selalu muncul. Hanis Zalikha pulak yang jarang2.

So, Bagi kiwi la, Hanis Zalikha dan Siti Nurhaliza, dua2 pun popular. Cuma dengan cara yang tersendiri.

Apa pulak pendapat korang?

8 comments:

Rozuan Ismail said...

setuju sgt ngan pendapat kiwi..siti nurhaliza tetap popular di alam realiti..hanis zalikha pula di alam maya.. so,x de istilah siapa lebih popular..

athirah said...

ske tgk hanis zalikha :)

anip said...

ske tgk datuk K :)

^cahaya_harapan91^ said...

dua dua popular..:)

kiwi said...

rozuan: kan..kan..

athirah: Hi athirah..sini kiwi nak bisik, tapi athirah jgn bgtau sape2 tau; kiwi tak kenal pun Hanis Zalikha tu..hehe ;p

anip: ape..anip nk jadi mcm datuk k..hehehe

cahaya_harapan: hi2..yups btl tu..nway salam kenal.. :)

cik arnab said...

hanis zalikha mmg cantik, i wish i can be like her.. body dia pun solid.. cantik

kiwi said...

Hai cik arnab. kiwi lebih suka cik arnab yg sekarang. sweet di mata, di hati lebih2 lagi :))

mimi jazman_MJ said...

lain org lain care.. kan kan kan??

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)