Monday, December 20, 2010

Sejarah Blog kiwi: Dulu & Sekarang

Morning guys!
Just nak share sikit maklumat mengenai blog ni

Sehingga semalam, followers kiwi dah mencapai 50.. sekarang dah lebih.. Suka.. Suka.. Hehe..

Sebelum2 ni, pageviews per day dalam 50-80. Last week meningkat 70-100. Dan, semalam paling ramai, 183. kalau you all tengok pageviews all the time history or last month memang tak match dengan hit counter kiwi. NI disebabkan kiwi start hit counter tu dari no 1, bulan november tadi. Sebelum ni mana ada hit counter pun. Hihi. So yang ni paling accurate la.


Mungkin ramai blogger akan ada yang kata "ele..sikit je.. tu pun nak kecoh". Tapi pada kiwi tu dah kira baik la tu.. Kiwi start blogging dari oktober 2008. Tapi time tu kiwi blogging sekadar suka2..luah perasaan konon..

Daripada suka2 tu, sekarang dah tukar jadi minat. Jadi kiwi start aktif berblog akhir november tadi. Tak puas hati la kalau tak dapat bukak blog dalam sehari. Especially bila nuffnang ni dah pandai singgah2 kat blog kiwi ni. Hehe. 0key.. Tu je kiwi nak share. Kalau ada apa2 nak tanya silakan, jangan malu2 k..

TERUSKAN MENYOKONG KIWI BLURR :))

3 comments:

AMMAR YASIR said...

Tahniah kiwi. Teruskan usaha anda pasti dapat lebih lagi, banyak BW k

kiwi said...

terima kasih. Insyaallah..amin.

cik arnab said...

wah, kiwi hebat la skrg nih.. cik arnab kena belajar ngn kiwi.. hihi.. mantap!

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)