Friday, December 31, 2010

Cik Elia awek Khairul Fahmi vs Hanis Zalikha

Since hari ni cuti, kiwi stay kat rumah jela. Adik kiwi pulak tiba2 tak nak balik kampung. So, dia mai lepak rumah kiwi. Nak duduk kat kolej sorang2 bosan, berdua lebih baik. Eceh. Hehe..

Sambil makan2 pagi tadi, dia boleh bukak cerita pasal bola.

"Ko tengok bola semalam? Piala Suzuki AFF 2010. Malaysia lawan Indonesia."

"Hah, siap bagi penuh lagi. Tak, aku tak minat la."

"Rugi.. Best oo.. Malaysia 4 - 2 Indonesia. Cantiklah diorang main. Terutama si Safee tu. Sekarang tengah feymes pasal penjaga gol dia yang nama khairul fahmi. Eh, ko ada blog awek khairul fahmi?"

" Tak pun, dia ada blog ke? Nama apa?"

"Ada, cari ar. Nama dia Elia, awek khairul fahmi. Ko tengok la blog dia. Siap ada gambar dia dengan fahmi tu. Pastu dia ada gak citer pasal diorang berdua. Sweet couple la. Follower dia pulak masa aku mula2 tengok 700 lebih je. Tengok lagi semalam dah jadi 3000. Gila banyak.. Silap2 hari ni dah 6000."

"Waa.. Ni boleh lawan Hanis Zalikha ni. Silap2 Hanis Zalikha pun kalah."

"Tu ar..dia siap cakap, dia punya friend request kat fb pernah cecah had maksimum. Sampai orang terpaksa mesej suruh approve friend request tu."

kiwi: gila kentangggggggggggggggg~~~~~~~~~~

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)