Friday, December 31, 2010

nuffnang nuffnang nuffnang

Yay! Hari ni cuti. So, boleh la layan blog puas2. Hehe. Semalam kiwi check akaun nuffnang kiwi. Ah, earning masih 0.00. Kenapa agaknya ye? En. Nuffnang, tolong bagitau kiwi!

Oh, sebut pasal nuffnang, ni antara iklan yang selalu singgah kat blog kiwi.


Kiwi tak pasti dah berapa kali iklan ni singgah sebab kadang2 iklan nuffnang ni tak keluar. Mungkin sebab internet slow. Tapi kiwi tak kesah. Yang penting orang lain boleh view. Dengan adanya nuffnang, kiwi rasa blog kiwi dah makin meriah. Suka3~



p/s: Dah singgah jangan lupa click pada nuffnang tu ya. Hihi

4 comments:

Rozuan Ismail said...

sama la..earning nuffnang wan pon x meningkat..huhu..harap hasil metered earning je..ingtkn masuklah hari ni..boleh redeem terus..lagi sikit je nk cukup RM50

lynn angel said...

sy pn 0 lagi.. :)

Intan Baizura Rosli said...

saya pun!!!

kiwi said...

sob3~kita serupa :(

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)