Saturday, December 11, 2010

BlogLarian

Hello readers, kali ni kiwi story pasal bloglarian. Kebetulan kiwi baru je daftar kat Padelblog. Pernah dengar atau jumpa tak bloglarian ni? Kalau tak pernah tak pe, kiwi boleh bagitau. 0key, baca dengan penuh perhatian k ;p.


Selalunya, bloggers nak tingkatkan traffic dengan cara blogwalking kan. Macam tu jugak lah dengan kiwi. Ops2..sebelum tu, kiwi kena lengkapkan slogan ni. "Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah kenalan dikalangan bloggers selain dapat menambah pelbagai ilmu pengetahuan. Saya juga dapat menambah pengalaman dan mencari ilham untuk memastikan blogpost menarik!. [Walaupun ntah pape, but still considered Done!].

Selalunya kiwi terpaksa buka tabs banyak2 untuk tengok blog lain. Sudah la tu, internet pula asyik slow connection. Letih rasanya. Tapi kalau kat bloglarian ni tak payah. bukak je satu satu tab dah dapat bogwalking ke 5-6 blog. Mudah, cepat & pberkesan. Cool bukan? So, sape nak join bloglarian boleh klik sini.

Kiwi jugak nak ajak kawan2 baru kiwi masuk bloglarian. So, kiwi nak tag tiga followers kiwi yang bertuah iaitu cik ain, salwaismail & iskandarzulkarn9.

Dengan itu, jom kita sama-sama terjah BlogLarian!

3 comments:

❤ Cik Ain ❤ said...

oO.. camtu ke. okeis, nnt ain join k... link ur blog. baru pasan cik kiwi link blog ain. hehe. thanks ye

salwaismail said...

kiwi, tgk sini : http://salwaismail.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html
ade soalan cepumas. =)

kiwi said...

welcome cik ain..

salwaismail: hehe oke..kiwi akan buat post khas untuk menjawab soalan2 tersebut k

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)