Saturday, December 11, 2010

Kumpul duit dengan Heartbeat.my

Ape tu?

Hearbeat.my ni adalah syarikat yang buat gift & souvenirs yang unik2 dan tak ada kat tempat lain tau!

Apa faedahnya?

Kalau join hearbeat.my, kita boleh dapat ni



Woo.. Macam best gila kan? Berminat?

Camne nak join?

Mudah je. Mula2 daftar kat sini.
And then copy code banner heartbeat.my kat sini and paste macam yang korang buat untuk iklan nuffnang.

Senang kan? Ape lagi, jom la try kawan2!! Hehe.. Upss.. kiwi lupa nak bagitau. Masa kiwi jalan2 kat blog raja copy paste a.k.a. ahfat, kiwi terjumpa entry pasal heartbeat.my ni. tu yang kiwi join. Hehe.. Lepas ni korang boleh la terjah si ahfat ni. [promote ahfat ;p]

Btw, pestime lah kiwi letak iklan kat blog kiwi ni. Walaupun kiwi dah sing up dengan nuffnang. Ni pun cuba2 je. Harap maaf ye en. nuffnang, i tak setia dengan u sebab u tak pernah bagi peluang kat i pun. Setiap kali kiwi try bukak web page nuffnang mesti fail dan daripada apa yang kiwi nampak, berlakunya loginerror setiap kali kiwi cuba usha2 en.nuffnang. Haih....Tak pe la.. Bukan rezeki kiwi kot. Lain kali kiwi try lagi okies!

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)