Friday, January 17, 2014

senarai semak PBS matematik tingkatan 1

salam semua.
rasa macam nak share senarai semak PBS matematik tingkatan 1
kiwi ada senarai semak individu dan senarai semak berkumpulan.
Ada jugak senarai semak mengikut band dan senarai semak mengikut bab hanya dalam satu muka surat.
cumanya..kiwi tak tau camna nak upload kat blog ni..

update: korang boleh view senarai semak individu PBS matematik tingkatan 1 mengikut band kat bawah. yang mengikut tajuk nanti kiwi fikirkan macam mana nak upload sebab yang tu kiwi pakai excel and slideshare tak leh upload pulak. pape pun nanti kiwi update lagi ok!

korang juga boleh view rpt matematik tingkatan 1 kat BAWAH!

RPT MATEMATIK TINGKATAN 1 

SENARAI SEMAK INDIVIDU PBS MATEMATIK TINGKATAN 1 MENGIKUT BAND

SENARAI SEMAK INDIVIDU PBS MATEMATIK TINGKATAN 1 MENGIKUT BAB/TAJUK 1

SENARAI SEMAK INDIVIDU PBS MATEMATIK TINGKATAN 1 MENGIKUT BAB/TAJUK 2

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)