Friday, October 14, 2011

Dah masuk bulan ke-3 tapi mana bendanya?

Lame kiwi menyepi. Bukan nak niat nak berhenti, bukan jugak kekeringan idea. Tapi kerana kekangan yang melanda. Ah! Semua tu alasan cuma. DImana ada kemahuan disitu ada jalan.

Oke. Yang kiwi nak cakap sebenarnya pasal satu contest ni. Bulan julai tadi, kiwi disenaraikan sebagai salah seorang pemenang. Kiwi pun tau last minute. Nasib jugak la kiwi sempat bagi details sebelum penganjur pass pada orang. Hihi.

Yang menjadi tanda tanya sekarang ni, dah masuk bulan ke-3 pihak penganjur minta pasal details tu. Tapi hadiah tak kunjung tiba. Kiwi sendiri tak pasti penganjur dah pos ke belum hadiah tu. Oke.. Tak la lame sangat nak banding dengan sesetengah orang lain kan.. Tapi.. Kiwi excited tau nak tunggu hadiah sampai. Maklumlah, hadiah yang ditawarkan sangat la comel.. Huhu harap2 penganjur ada baca entri kiwi ni dan boleh reply.. Kiwi tuggu.. ;)

3 comments:

riva'i said...

saya mau koment kok susah amat.

eh, mirrabel itu email spam

ati ati ya..

jangan ketipu

Nisa Greennnpanda said...

cube try tnye kat penganjur tue lg, kot2 die xpos lg ke hadiah..

btw, thanks singgah my blog.. mmg sy arap sgt dpt mnang contest kat FB tue, huhu~...

kiwi said...

@Nisa Greennnpanda tu la, kiwi pun baru je tanya pihak penganjur. harap2 ada la rezeki.

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)