Sunday, August 14, 2011

saya nak iPhone or blackberry free.


Baru2 ni dapat tau yang kawan kiwi dah beli laptop baru berwarna pink. Then dia post kat facebook menunjukkan dia tengah berkenan kat iphone pulak. Huaaaa.. Jeles nye orang boleh beli ape je yang diorang nak. Kiwi ni dah lame teringin nak tukar daripada CSL ke iphone. Blackberry pun cam ok. Tapi sabar dan bertahan jela dengan hp sedia ada ni. Pasal still boleh guna. huhu. Ade tak sape2 nak bagi kiwi iphone or blackberry free? Cakap la ade...... Huhu.


Gambar google. Cunnye........... lagi2 putih..... huhu.. *berangan*

2 comments:

sergeant keroro said...

hehe, pakai nokia jek sekarang :P

Freaky said...

pergh bile nak pakai yang ni =_=

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)