Thursday, July 7, 2011

1st Giveaway Sifu & Ila

Hari ni kiwi banyak jalan kat sekolah. Penat oh sehari asyik berdiri je. So nak blogwalking banyak2 pun tak larat walaupun tak guna kaki. Just usha2 komen dan shoutbox je la. Tup tup ken tag dengan cik ain pulak. Kiwi pun terjah ler blog mereka.. Zasssssss..

Eh2 ramai betol kate sifu tu sengal, ila tu comel. yeke? Entah le, kiwi dah lama jadi follower diorang tapi kiwi tak berapa kenal diorang. Hehe.

Yang kiwi tau, sifu tu memang hebat. Dia ni JEBAT MODEN. Ha.. jangan main-main.. Tengok je la kat header dia tuh, pakaian semat, siap pakai jin [jeans] lagi. Jebat dulu ade? Haha..

Yang ila pulak, emmm.. nak komen ape ek? Apesal blog ceria sangat? Apesal header comel sangat? Tau tak nama yang ada bunny tu memang bunyinya comel? Apesal gambar ila pun comel jugak! Kiwi jeles nih..........



Haha, bebelan diatas adalah untuk 1st Giveaway Sifu & Ila. Tag lizawati, alycia dan mummy ayu.

pstttttt.. pstttttt.. sifu & ila. Nape korang buat GA same2 ek? Ehem...

2 comments:

HonEyBuNNy said...

ehem3...

thanks dear sbb join yer...

sbb kami sama2 sengal...so terasa sengal nak buat giveaway neh...haha..

sifu im said...

ehem3 jugak..

tq sudi join..

sbenarnya, sifu la yg comel..ila yg sengal..haha

jauhkan gosip liar aku ngn ila k..hahaha

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)