Saturday, June 11, 2011

Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda :)



ditag oleh green apple beberapa hari yang lepas untuk Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda :). Hehe lambat betul baru nak buat entri, harap2 tak terlambat. Sape2 nak join boleh klik link segmen tu atau SINI.

Tag: lynn azlina dan syuwai.

6 comments:

GreeN AppLE said...

tq cik kiwi join segmen yg green tag nie...hehe =)

kiwi said...

oke :))

Nizam Ijam said...

thanks sebab join k :)

jgn lupa vote :)
hehehe :)

kiwi said...

oke :)

Nizam Ijam said...

alamak terslideshowblog ni la

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/segmen-nizam-ijam-nak-slideshowkan-blog.html

Nizam Ijam said...

saya update video terbaru dan lagi kemas kualitinya di 1 tube

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/slide-show-pertama-dari-segmen-nizam.html

jgn lupa vote tau :) tinggal beberapa hari jer..sgt2 need ur support :(

kalau boleh buat la blog saya ni ada dalam bloglist korang...leh korang update per yang terbaru

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)