Monday, June 20, 2011

SEGMEN JOM BLOGWALKING RAMAI-RAMAI


Untuk hari ni, kiwi nak join SEGMEN JOM BLOGWALKING RAMAI-RAMAI yang dianjurkan oleh tia.

Tiga blog pilihan kiwi:


Yang tak tersenarai jangan la kecik hati pulak. Kiwi pilih tiga blog ni sebab diorang antara blog yang kiwi suka lawat. Ada yang lebih rajin memberi komen seperti freaky, keroro, rozuan, syuxer dll, malah hampir setiap entri ada nama diorang ni. Tapi sebab kiwi tengok dah ramai yang backlink diorang, jadi kiwi pilih la tiga blog yang kiwi senaraikan kat atas ni. Boleh kan :)

Okey tia, entri siap! :)

12 comments:

cucu umie said...

nak terjah blog yg kiwi senaraikan....

sergeant keroro said...

haha, nak maujk sebab xde!! :P

tak lah, bagi peluang blog lain yang best menonjol kan?? XD

terjah!! XD

Ini Kisah Tia said...

okey terima kasih kiwi .. terima kasih sebab support Tia . terharuuuuu . tisu ade ? hehe .. :D

kiwi said...

@ cucu umie: terjah, zasss

kiwi said...

betul tu :))

kiwi said...

@ Ini Kisah Tia: welcome, tisu tade, kain je ade. nak? hehe

p/s: tia memang suka nangis ke? :P

metal said...

numpang beken...

visit my blog

kiwi said...

@metaleh tukar nama ?

kiwi said...

@metaleh tukar nama ?

Mohd Azri Hilmi Bin Razli said...

aku budak baru... nnti aku rajinkan diri ye kak...

Mohd Azri Hilmi Bin Razli said...

Dah follow cek kak

♥CiK EmMa♥ said...

terjah dari segmen blogwalking :) nice blog ...follow u

http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-blogwalking-ramai-ramai.html

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)