Monday, June 6, 2011

Nuffnang kiwi, ape dah jadi??

Lama kiwi tak check nuffnang. Tiba2 hari ni kiwi check, terkejut dengan beberapa perubahan yang kiwi nampak.Apa dah jadi? Hah, nak tau kenalah teruskan bacaan korang..

Untuk tahun 2011 ni, rupanya dah dua kali kiwi dapat campaign. Kiwi je tak perasan. Aisehhh.....


Best tu.. Tapi sayang, time BE tu tengah running, kiwi dah tak berapa aktif. Tu pasal BE tu singgah beberapa hari je. Wawawaaaaaa.. Cedihnya!

Tapi takpe, pasal bila kiwi gi je kat analytics, kiwi nampak ni:


Weeeee.. Wee........ Suka sangat! Tak sangka boleh naik mendadak dalam masa cuti sekolah ni. Oleh itu, kiwi amat berterima kasih kepada semua yang rajinnnn sangat2 datang n klik nuffnang kiwi tuh. Ni pulak refferals untuk last week punya.


Ahaha, macam kenal je beberapa blog tersebut kan. Thanks guys :))

Lastly, kiwi nak tunjuk apa keyword yang orang cari kat blog kiwi untuk hari ini.


Aha.. macam2 diorang cari kan. Tapi yang tak tahan nya boleh pulak orang search 'macamana nora elena boleh kahwin dengan seth'. Hehe, lucu pun ada. Nak kiwi cerita ke? Diorang kawen pasal tunang elena putuskan pertunangan disaat2 akhir diorang nak kawen. seth pulak sanggup jadi batu loncatan ganti tempat tunang elena.

Ahaha.. Malas nak cakap panjang. Setakat tu je untuk entri kali ni keyh.

p/s1: Jangan lupa saksikan sambungan NOra Elena petang ni, pukul 7 di TV3 :))

p/s2: Amende yang nuff kata submit ticket tu ek? untuk aap? ee..tapaham kiwi.

14 comments:

Aida Omar said...

ala!! sayangnya BE tu..
mcm2 soalan pelik depa cari ea..hihi

kiwi said...

Aha..tau tak pe. Biase lah, blgo dah macam astro, macam2 ada

peep said...

byk a tuhh dpt be kiwi.. kayo2 haha :)

kiwi said...

Ahaa.. Kayo apo kalu dah BE tu time kiwi tak aktif. Ado la sorang dua yang klik nuff time tu kot. tapi harap2 betul la lepas ni kiwi buleh kayo. Doakan kiwi eh :))

Freaky said...

wah ada 2 nama blog freaky disitu. :D

kiwi said...

tau xpe, tu dari segmen Firdaus: 100 follower seminggu la tu. sangat membantu. terima kasih banyak

Rozuan Ismail said...

eyh,ada blog wan lah.hoho,tak sangka plak,cam ner tak perasan ada 2 be kiwi.rugilah cm tuh =(

kiwi said...

haha, tau tak pe. thanks ye rajin jenguk blog kiwi. ohoo tu la pasal. rasa nyesal tak bawak broadband hari tu :(

tiefazatie said...

eh kiwi..sori ek..ifa bukan nk tunjuk pandai..tp kan..ifa tgk tue cm campaign bese la dear..yg die kira ikut sape yg ada klik iklan tue..kalu kiwi tgk kat akaun die under campaign kan..kalu BE die under buffered earning..cuba try kiwi tgk balik..

kiwi said...

yeke, thanks bagitau. kiwi pun bukan reti sangat menda2 ni

tiefazatie said...

aah...try kiwi tgk n3 ifa psl BE..ada teu ifa prinnt screen rupe die cmne..hee..xpe..sabo2..nt dpt gak tue

kiwi said...

insyaallah, doakan la untuk kiwi murah rezeki macam ifa :)

Cik Miera said...

wow.. thniah dapat be.. hihi..

kiwi said...

sebenarnya campaign cik miera, kiwi je loqlaq tak perasan benda ni

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)