Saturday, June 4, 2011

myvi baru-perodua myvi new model 2011


Gambar google: Myvi model baru dan lama. Wawawa.. berita TV3 hari ni memang hot. Myvi model baru dah diperkenalkan. Myvi model baru 2011. Memang semat. Siap ada GPS lagi. Walaupun bulan Julai nanti baru keluar,tapi esok dah boleh start booking dengan deposit RM400.

Huii, tengok kat berita tadi, kebanyakan bahagian body myvi ni dikekalkan dan melalui apa yang kiwi tengok kat berita TV3 tadi, myvi ni dah siap solek awal2. Haila.. Myvi 1.3 baru ni Kiwi tengok memang tergoda. Hihihi..


Pada korang2 yang teringin memiliki myvi model baru 2011 ni, ha.. esok cepat2 booking. Agak2 dah ada kereta myvi, trade in je myvi korang tu. Ambik yang baru ni. Sah2 ada GPS. Baru pulak tu. :P

Hihihi.. Ok, ok. Kiwi tau, bukan senang nak jual beli kereta ni kan. Kalau susah2 sangat, tapi dalam hati teringin yang amat nak merasa myvi 1.5 ni, kiwi cadangkan nanti korang gi test drive myvi 1.3 tu. At least, dapat gak rasa bawak kete baru. Amacam, bernas tak idea ni :P

p/s: tu gambar myvi lama tau. myvi baru, korang search kat google :p. lagi best oh! myvi 1.5 pulak belum keluar lagi. surprise!

p/s: GPS tu penting. Kiwi pernah salah jalan kat KL. Dari Bangsar nak ke Kepong, kiwi ambik masa 1 jam 30 minit. Esoknya terus demam. huhu

9 comments:

Freaky said...

huhu tayar belakang kecik sangat sampai nampak ruang..

Smart Phone Terbaik 2011

kiwi said...

yup, tayar myvi agak kecik. Sesuai la dengan saiz dan berat dia

erika nuris said...

akak..beli lam myvi nie..pastu ley bawak p jalan2..ehhehe

kiwi said...

amboi, ingat macam beli sayur kat pasar ke.

Ladida said...

hmm, I like it ;)

Still alive said...

follow d cne:-)

misch m*N said...

nice... xtaw pn ada model baru. mmg plan nk bli myvi da keje nnt.. thnks 4 d info..^^,

kiwi said...

@misch m*N: welcome. ok la beli myvi n. kereta mampu milik :))

marina said...

saya dah ada lagi best ni...memang best...:) sebelum ni memang pakai myvi..trade in myvi jugak...hahaha

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)