Saturday, June 4, 2011

Award daipada Cik Kacak

Photobucket

Yay! Lama rasanya tak dapat sebarang award. Hari ni kiwi dapat award daripada Cik Kacak yang comel kerana telah menjadi follower blog beliau. kiwi serious ni. Nama je kacak tapi pemberi award ni bertitle cik dan orangnya saaaangat comellll. Nak tau comel yang macam mana, kena la terjah blog Cik Kacak. Nway, thanks ya Cik Kacak kerana memberi kiwi award tu :))

3 comments:

cik kacak said...

alahai , rajin nye buat entry - sangat suke entry ni , cik Kiwi , cik Kacak post entry ni dekat page Kacak's Blog yer ;)

thank you sudi amek award tu - welcom lalinx ;D

Amira Chan said...

comelnya award!

kiwi said...

Cik kacak: boleh, silakan. :))

Amira Chan: Tu la, award comel. Tengok pulak siapa pemberinya :P

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)