Tuesday, May 31, 2011

My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari



Syarat-syarat untuk menyertai 'My Secret Wish Contest' ini adalah;

1. Like fan page Almari Si Pari-Pari.

DONE

2. Buat entri bertajuk My Secret Wish from Almari Si Pari-Pari dan dalam entri tersebut, nyatakan perfume kegemaran anda atau perfume yang anda inginkan serta sebab-sebabnya..

Kiwi suka perfume DKNY. Sebab baunya memang best, ada pelbagai pilihan warna. Botol pun cute dan ada pembagai saiz. [Bestnya kalau dapat kumpul! ^^]. Oh-perfume Bvlgari pun ok gk :P

3. Lampirkan banner kontes ini pada entri anda dan link kan ia ke URL entri ini;

Done-please scroll up ;p

4. Letakkan banner tersebut pada side bar blog anda dan link kan ia ke URL blog Almari Si-Pari-Pari.

ok, considered done!

5. Setelah selesai melakukan ketiga-tiga syarat di atas, sila tinggalkan komen beserta link entri anda di entri ini.

Bereh!

6. Para peserta akan diadili berdasarkan kreativiti masing-masing.

ok, wish me luck yeah~ :))

7. Jika kontes ini kurang mendapat sambutan, Almari Si Pari-Pari akan menyediakan satu hadiah sahaja dan jika ia sebaliknya, Almari Si Pari-Pari tidak akan teragak-agak untuk menambah bilangannya.

Yeke, kiwi harap kontest ni memang mendapat sambutan. Lepastu, Kalau ada hadiah tambahan or lucky draw pun ok gak..hehe

Klik sini untuk melihat hadiah;
HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HER)

HADIAH UNTUK MY SECRET WISH (FOR HIM)

8. Tarikh tutup kontes ini masih belum ditetapkan lagi dan SELAMAT MENCUBA!

Ada masa lagi lah ni. Semoga tuah dan tuan punya contest menyebelahi kiwi :P

--------------------------------------------------------------------------------------

p/s: Hah, tunggu apa lagi kawan2. Contest menarik ni. Jom la join!!!!

5 comments:

Almari Si Pari-Pari said...

hi kiwi! tq for joining <3

kiwi said...

welcome. wish me luck! :)

Cikgu Fikri said...

wah....good luck..
anyway, pasal kad debit tu..
fiq pun tak tahu lah..
tapi, org bank tu kata mmg dah cancel, so, cancel kot..
moga2 xder benda lain plak yg dtg..
Amin... :)

asfz lily said...

good luck :)
waahhh!!

kiwi said...

tq both of you :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)