Thursday, February 3, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Whoa! Kali ni jejaka terhangat nak bagi sebuah handphone e-Touch 212 Pro! Nak? Kena la masuk [Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!. Kiwi sendiri pun telah ditag oleh syuwai. Thanks ya syuwai!

Okey, sekarang kiwi nak bagi tau kenapa kiwi nak menang contest ni. Pertama, kiwi nak hadiah handphone baru daripada Jejaka Terhangat. Tak kesah lah berapa pun harganya. Yang penting berguna. And pasti hangat lah kalau dah terima hadiah daripada Jejaka Terhangat, kan! ;p [heheh] Kedua, kiwi saje nak test power. Kehkehkeh.. Tak.. Tak.. Gurau k. Kiwi saja nak join. Mana tau kalau2 ada rezeki nak menang. Mana tau kiwi bertuah untuk contest kali ni. Harap2 la.. :))



Tarikh tutup yang diuar-uarkan untuk contest ni pada:11 March 2011 (11.59 malam). Bergantung kepada keadaan.

So, nak tag Shaofie, lynn angel, Megat Teraweh, hanim yusra, tok esah dan sue.

7 comments:

Tok Esah said...

oow, okey!!! TQ ye sudi tag... nanti tok buat!!

lynn angel said...

tq for the tagging dear.. menarik sungguh hadiahnya.. :)

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Wan Gerrard said...

good luck..nak join gak la ^_^

asyfiqaz said...

ak pon de kene tag buat bende ni..bile nak buat ntah~haha

syuwai said...

gud luck! ^^

kiwi said...

thanks guys! :))

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)