Saturday, December 18, 2010

Surat daripada kiwi kepada followers2 tersayang

Ke hadapan followers2 yang kiwi sayangi sekalian.

Apa khabar semua?
Ecece..karang surat la konon.
Malasss... Haha..

Straight to the point.
Kiwi nak buat special request ni.

Kepada sesiapa yang dah follow kiwi, boleh tak check balik followers anda.
Ei, pe kes..
Ops2.. Kiwi tak abes cakap lagi..lek lu..

Kiwi nak you all check, samada kiwi dah masuk list followers korang ke belum.
Tu je.. hehe
kalau belum, sila tinggalkan link di ruangan komen entry ni.
Kiwi buat camni supaya kiwi boleh tau, mana yang kiwi terlepas pandang.
N supaya kiwi boleh follow balik.

Boley ye.. Boley ye..

4 comments:

lynn angel said...

komen selingan.. tq follow saya.. :)

Rozuan Ismail said...

i punya dah..jgn risau..huhu

zOuL_iMMe said...

tak tahu..tak follow takpe lah..janji selalu komen..i loikeeeee...hahaha

thanks a lot kiwi... :)

kiwi said...

lynn angel: welcome :)

rozuan ismail: okey..

zoul_imme: welcme..kiwi pun suka bg & terima komen. hehe

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)