Tuesday, December 21, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN



Petang2 ni kiwi nak join segmen jom berkenalan yang dianjurkan oleh cikgu akim. Blogger2 baru & lama digalakkan join. Just jawab soalan2 yang disediakan seperti berikut:

-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit

Belum berkahwin. Single. Err.. Nak cerita apa lagi?

-Ceritakan tentang diri anda (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)

Asal selangor, Kerja cikgu, dulu study kat UPSI, baru je dapat posting. Tak start ngajar lagi pasal sekolah cuti. Takkan nak ngajar tukang sapu ngan kerani pulakkan. Anak ada tapi anak kucing, ada 3 ekor :P

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..

Blog ni dulu nama Pena Cleopatra. Lepastu kiwi tukar pasal macam feymes gila. So, kiwi tukar jadi yang simple. Mengandungi entri yang sesuai untuk lapisan masyarakat. Macam2 ada. Eh2.. macam astro pulak ye. hehe

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?

Best. Dapat kenal dengan ramai orang yang bermacam2 ragam. Bila berblog rasa macam kawn2 tu sentiasa ada & memahami.

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..

Selamat berblogging! Berblog dengan ikhlas & jangan putus asa.

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..

Like i said earlier, macam2 ada :D

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Sampai bila2 selagi masih bernafas. Harap blog ni akan dikenali pada masa hadapan :)

Tarikh tutup 3 Jan 2011

Lastly, kiwi nak tag 4 orang yang kiwi rasa nak kenal lebih lagi iaitu nurmudrikah, cahayaharapan, kimchisu dan azieanakomputer. Jom berkenalan!

8 comments:

:Cikgu Akim: said...

hebat2..bakal guru ni..mesti sekejap je kan rasa dok UPSI!semoga menjadi pendidik yg baik hati..ececece..hehhehe

salam perkenalan dri sy..bakal guru sains pertanian n biology!

Sepatu Hijau said...

salam..

macam menarik je :)

http://sinarpelangipagi.blogspot.com

kiwi said...

akim: Salam perkenalan. Aah, cam kejap je padahal 4 tahun tu. Mula2 je rasa lama. Nanti dah masuk sem 5, 6, dah tak rasa. Akim ada about 3 years to go rite? gudluck k :)

sepatu hijau: waalaikumsalam. Aah, menarik sgt. jom la join :)

khayla fadwah said...

salam perkenalan kiwi...=)

^cahaya_harapan91^ said...

TQ tag saya..salam perkenalan dr saya..hehehe..:)

geramgaram said...

Rgkas tapi padat...

kiwi said...

salam perkenalan buat semua :)

misza said...

Selamat berkenalan....

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)