Tuesday, December 21, 2010

anda follower yang macam mana??


Yay! Masa jalan2 kat belog misz nana, kiwi jumpa entri bertajuk anda follower yang macam mana?? So, kiwi pun ambik keputusan nak join. kena jawab soalan2 ni.

nyatakan anda follower yang bagaimana?

Aduh, gi mana ya? kiwi pun tatau nak cakap. Kiwi suka follow blog2 yang menarik, feymes, banyak maklumat, kelakar & lain2. Jadi, sebagai follower, kiwi akan bagi sokongan dengan cara blogwalking ke blog2 yang kiwi follow.

kenapa kome follow belog misz nana?

- Nak award yang comey lote tu [Hehe]
- Nak tambah koleksi follower misz nana
- Nak tambah koleksi entri kiwi hari ni sambil2 isi masa free
- Nak misz nana promote blog kiwi jugak [tak malu ;p]

Tu je.. To misz nana, Salam kenal :))

12 comments:

anip said...

anip jenis follower yg mcm mane??
-anip jenis follower yg tidak suke follow follow...hahah..
u know what,incik kiwi's blog is the only blog that i follow for the time being...:)

kiwi said...

abes, nape anip jadi follower kiwi? saje nak stalk kiwi ye.. hahah.. joking! rajin2 la bace entri lame. entri baru2 ni byk pasal dunia blog je

anip said...

npe anip jadi follower kiwi??
haha...sje nk bce2 thoughts awk..
x bole?? :p

stalk awk??
mane maen stalk stalk ni...;p

kiwi said...

boleh.. sila la.. sambil menyumbang kpd peningkatan jumlah follower. hehe. tapi blog ni tak ada apa sangat lah.

anip said...

ok what...
bole anip bace thoughts awk,pandangan awk,celoteh awk... :)

anip said...

ok what...
bole anip bace thoughts awk,pandangan awk,celoteh awk... :)

anip said...

ok what...
bole anip bace thoughts awk,pandangan awk,celoteh awk... :)

kiwi said...

kiwi ok je..ha..cemana kiwi nak baca thought anip pulak? guna telepati boleh sampai tak? hehe

anip said...

nk bace thought sy ke??
aiyaa...
anip sbnrnyer ade je blog...yg anip komen your post ni through my blog la..
i actually have set my blog private ,not letting anyone to read it...

i feel comfortable not to let anyone read it...haha..strange enough isn't it??

anip said...

nk bace thought sy ke??
aiyaa...
anip sbnrnyer ade je blog...yg anip komen your post ni through my blog la..
i actually have set my blog private ,not letting anyone to read it...

i feel comfortable not to let anyone read it...haha..strange enough isn't it??

kiwi said...

ouh? kalau set private memang tade sape le view la ek? tatau pulak. xpna buat. hehe so kenapa tak share blog? post entri2 yg private jugak ke

mimi jazman_MJ said...

org ni suke klau org 2 nk follow blog kite..biar ikhlas.. bukan sekadar mengharapkan follow itu dibalas..

sedih tau kalau ada orang buat macam tu..

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)