Monday, December 27, 2010

Malaysia-Indonesia main laser kena mata? Muncul Tron: Legacy

Pening? kiwi pun. Blurr. . Apa jadi? Masa perlawanan antata malaysia dengan ndonesia ada fan yang guna laser tembak mata pemain? Ui..fan mana tu.. Sape2 yang tau mai citer skit. Kiwi duk tengok status orang kat fb je. Maleh nak bace komwn yang panjang2 tu. Jangan kata fan atas syiling suda~

Urgghhh!! +_+ Ngantuk ah. Tak larat nak bw mane2 dah. Komen daripada kawan2 pun tak balas lagi ni. Malam, bukan, mata semakin kelam. Dah nak pukul 12. Eceh, padahal guna jari je pon. CUma mata ni dah pedih bebeno ha..

So, ape kena mengena dengan TRON: LEGACY tu?

Tade pon.. Hihi.. Kiwi saje je masukkan. Tadi bw ke satu blog ni. Jumpa tajuk tu. Boleh download free. So, sapa nak try download buleh pi sini :)

2 comments:

anip said...

indonesia fans tak puas hati sbb malaysian fans maen laser appointed to indon players...
tapi previous encounter btwn those 2 sides pon ade satu video tunjuk yang indonesian fans pun same jer 2x5...MAIN LASER..
kat suratkhabar muka depan bharian ade tunjuk arini(selasa)

kiwi said...

ow, so diorang start dulu la? Kiwi dah lame tak bace paper ni, tv pun tak de :(

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)